Javascript required
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σεισμοσ Ελασσονα / ΑΝΟΙΞΕ Η ΓΗ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ - Σε απόγνωση οι κάτοικοι, τρομάζει η ενεργοποίηση του «αγνώστου» ρήγματος.

Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6.0 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα στις 12:16, 16 χλμ. Επίσης, η τελική μέτρηση του γεωδυναμικού . Ο ισχυρός σεισμός των 6,3 ρίχτερ άλλαξαν τη ζωή των κατοίκων της ορεινής ελασσόνας που μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα είδαν τους κόπους και τα σπίτια τους να . Σε απόγνωση οι κάτοικοι, τρομάζει η ενεργοποίηση του «αγνώστου» ρήγματος. Το elassonanews.gr είναι νέα ηλεκτρονική εφημερίδα της ελασσόνας.

Σε απόγνωση οι κάτοικοι, τρομάζει η ενεργοποίηση του «αγνώστου» ρήγματος. Î'ΝΟΙΞΕ Η Î
Î'ΝΟΙΞΕ Η Î"Η ΣΤΟΝ Î"ΡΟΜΟ Î"ΙÎ' ΤΟ Î'ΛÎ'ΧΟÎ"ΙÎ'ΝΝΙ (ΦΩΤΟ/Î'ΙΝΤΕΟ from paidis.com
Προσωρινά μη κατοικήσιμα 1.722 κτίρια. Όλες οι ειδήσεις και τα νέα σχετικά με σεισμός ελασσόνα. Ο ισχυρός σεισμός των 6,3 ρίχτερ άλλαξαν τη ζωή των κατοίκων της ορεινής ελασσόνας που μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα είδαν τους κόπους και τα σπίτια τους να . Ο σεισμός σημειώθηκε στις 18:56 και έγινε 14 χλμ. Συνεχίστηκε και καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας ο χορός των ρίχτερ στην ελασσόνα, με τους κατοίκους να διαμένουν σε ξενοδοχεία και σε . Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6.0 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα στις 12:16, 16 χλμ. Seismos twra elassona 1 6 2021. Συνολικά, 898 κατοικίες έχουν κριθεί μη κατοικήσιμες από .

Στις 3 μαρτίου 2021 και τοπική ώρα 12:16:10 (10:16 utc) έλαβε χώρα ένας σεισμός μεγέθους 6.3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ στην περιοχή της ελασσόνας.

Ο σεισμός σημειώθηκε στις 18:56 και έγινε 14 χλμ. Όλες οι ειδήσεις και τα νέα σχετικά με σεισμός ελασσόνα. Νέες ρωγμές σε κτίρια μετά τα 5,2 ρίχτερ. Προσωρινά μη κατοικήσιμα 1.722 κτίρια. Επίσης, η τελική μέτρηση του γεωδυναμικού . Συνολικά, 898 κατοικίες έχουν κριθεί μη κατοικήσιμες από . Συνεχίστηκε και καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας ο χορός των ρίχτερ στην ελασσόνα, με τους κατοίκους να διαμένουν σε ξενοδοχεία και σε . Ο ισχυρός σεισμός των 6,3 ρίχτερ άλλαξαν τη ζωή των κατοίκων της ορεινής ελασσόνας που μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα είδαν τους κόπους και τα σπίτια τους να . Μη κατοικήσιμα 898 σπίτια στις πληγείσες περιοχές της θεσσαλίας. Το elassonanews.gr είναι νέα ηλεκτρονική εφημερίδα της ελασσόνας. Σκοπός μας να είστε πάντα ενημερωμένοι για τις πιο τελευταίες εξελίξεις της . Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6.0 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα στις 12:16, 16 χλμ. Άσχημες μνήμες από τον σεισμό του περασμένου μαρτίου ξύπνησε ο σεισμός 4,6 ρίχτερ που σημειώθηκε στην ελασσόνα και που έγινε αισθητός σε .

Ομαλά εξελίσσεται, πάντως, η μετασεισμική . Άσχημες μνήμες από τον σεισμό του περασμένου μαρτίου ξύπνησε ο σεισμός 4,6 ρίχτερ που σημειώθηκε στην ελασσόνα και που έγινε αισθητός σε . Σε απόγνωση οι κάτοικοι, τρομάζει η ενεργοποίηση του «αγνώστου» ρήγματος. Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6.0 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα στις 12:16, 16 χλμ. Συνεχίστηκε και καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας ο χορός των ρίχτερ στην ελασσόνα, με τους κατοίκους να διαμένουν σε ξενοδοχεία και σε .

Ομαλά εξελίσσεται, πάντως, η μετασεισμική . Î'ΝΟΙΞΕ Η Î
Î'ΝΟΙΞΕ Η Î"Η ΣΤΟΝ Î"ΡΟΜΟ Î"ΙÎ' ΤΟ Î'ΛÎ'ΧΟÎ"ΙÎ'ΝΝΙ (ΦΩΤΟ/Î'ΙΝΤΕΟ from paidis.com
Σε απόγνωση οι κάτοικοι, τρομάζει η ενεργοποίηση του «αγνώστου» ρήγματος. Προσωρινά μη κατοικήσιμα 1.722 κτίρια. Ομαλά εξελίσσεται, πάντως, η μετασεισμική . Ο σεισμός σημειώθηκε στις 18:56 και έγινε 14 χλμ. Επίσης, η τελική μέτρηση του γεωδυναμικού . Συνολικά, 898 κατοικίες έχουν κριθεί μη κατοικήσιμες από . Μη κατοικήσιμα 898 σπίτια στις πληγείσες περιοχές της θεσσαλίας. Άσχημες μνήμες από τον σεισμό του περασμένου μαρτίου ξύπνησε ο σεισμός 4,6 ρίχτερ που σημειώθηκε στην ελασσόνα και που έγινε αισθητός σε .

Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6.0 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα στις 12:16, 16 χλμ.

Όλες οι ειδήσεις και τα νέα σχετικά με σεισμός ελασσόνα. Σε απόγνωση οι κάτοικοι, τρομάζει η ενεργοποίηση του «αγνώστου» ρήγματος. Επίσης, η τελική μέτρηση του γεωδυναμικού . Ο σεισμός σημειώθηκε στις 18:56 και έγινε 14 χλμ. Άσχημες μνήμες από τον σεισμό του περασμένου μαρτίου ξύπνησε ο σεισμός 4,6 ρίχτερ που σημειώθηκε στην ελασσόνα και που έγινε αισθητός σε . Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6.0 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα στις 12:16, 16 χλμ. Συνολικά, 898 κατοικίες έχουν κριθεί μη κατοικήσιμες από . Συνεχίστηκε και καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας ο χορός των ρίχτερ στην ελασσόνα, με τους κατοίκους να διαμένουν σε ξενοδοχεία και σε . Στις 3 μαρτίου 2021 και τοπική ώρα 12:16:10 (10:16 utc) έλαβε χώρα ένας σεισμός μεγέθους 6.3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ στην περιοχή της ελασσόνας. Νέες ρωγμές σε κτίρια μετά τα 5,2 ρίχτερ. Προσωρινά μη κατοικήσιμα 1.722 κτίρια. Μη κατοικήσιμα 898 σπίτια στις πληγείσες περιοχές της θεσσαλίας. Ο ισχυρός σεισμός των 6,3 ρίχτερ άλλαξαν τη ζωή των κατοίκων της ορεινής ελασσόνας που μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα είδαν τους κόπους και τα σπίτια τους να .

Ομαλά εξελίσσεται, πάντως, η μετασεισμική . Μη κατοικήσιμα 898 σπίτια στις πληγείσες περιοχές της θεσσαλίας. Σκοπός μας να είστε πάντα ενημερωμένοι για τις πιο τελευταίες εξελίξεις της . Άσχημες μνήμες από τον σεισμό του περασμένου μαρτίου ξύπνησε ο σεισμός 4,6 ρίχτερ που σημειώθηκε στην ελασσόνα και που έγινε αισθητός σε . Επίσης, η τελική μέτρηση του γεωδυναμικού .

Συνολικά, 898 κατοικίες έχουν κριθεί μη κατοικήσιμες από . ΚΟΥΝΗΣΕ ΜΕΣÎ' ΣΤΗ ΝΥΧΤÎ' ΤΟ ΡΗÎ
ΚΟΥΝΗΣΕ ΜΕΣÎ' ΣΤΗ ΝΥΧΤÎ' ΤΟ ΡΗÎ"ÎœÎ' ΤΗΣ ΠΟΤÎ'ΜΙÎ'Σ - Paidis.com from paidis.com
Ο ισχυρός σεισμός των 6,3 ρίχτερ άλλαξαν τη ζωή των κατοίκων της ορεινής ελασσόνας που μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα είδαν τους κόπους και τα σπίτια τους να . Νέες ρωγμές σε κτίρια μετά τα 5,2 ρίχτερ. Το elassonanews.gr είναι νέα ηλεκτρονική εφημερίδα της ελασσόνας. Προσωρινά μη κατοικήσιμα 1.722 κτίρια. Μη κατοικήσιμα 898 σπίτια στις πληγείσες περιοχές της θεσσαλίας. Άσχημες μνήμες από τον σεισμό του περασμένου μαρτίου ξύπνησε ο σεισμός 4,6 ρίχτερ που σημειώθηκε στην ελασσόνα και που έγινε αισθητός σε . Συνεχίστηκε και καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας ο χορός των ρίχτερ στην ελασσόνα, με τους κατοίκους να διαμένουν σε ξενοδοχεία και σε . Ομαλά εξελίσσεται, πάντως, η μετασεισμική .

Seismos twra elassona 1 6 2021.

Άσχημες μνήμες από τον σεισμό του περασμένου μαρτίου ξύπνησε ο σεισμός 4,6 ρίχτερ που σημειώθηκε στην ελασσόνα και που έγινε αισθητός σε . Σε απόγνωση οι κάτοικοι, τρομάζει η ενεργοποίηση του «αγνώστου» ρήγματος. Όλες οι ειδήσεις και τα νέα σχετικά με σεισμός ελασσόνα. Ο σεισμός σημειώθηκε στις 18:56 και έγινε 14 χλμ. Στις 3 μαρτίου 2021 και τοπική ώρα 12:16:10 (10:16 utc) έλαβε χώρα ένας σεισμός μεγέθους 6.3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ στην περιοχή της ελασσόνας. Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6.0 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα στις 12:16, 16 χλμ. Μη κατοικήσιμα 898 σπίτια στις πληγείσες περιοχές της θεσσαλίας. Ομαλά εξελίσσεται, πάντως, η μετασεισμική . Νέες ρωγμές σε κτίρια μετά τα 5,2 ρίχτερ. Το elassonanews.gr είναι νέα ηλεκτρονική εφημερίδα της ελασσόνας. Προσωρινά μη κατοικήσιμα 1.722 κτίρια. Συνολικά, 898 κατοικίες έχουν κριθεί μη κατοικήσιμες από . Ο ισχυρός σεισμός των 6,3 ρίχτερ άλλαξαν τη ζωή των κατοίκων της ορεινής ελασσόνας που μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα είδαν τους κόπους και τα σπίτια τους να .

Σεισμοσ Ελασσονα / Î'ΝΟΙΞΕ Η Î"Η ΣΤΟΝ Î"ΡΟΜΟ Î"ΙÎ' ΤΟ Î'ΛÎ'ΧΟÎ"ΙÎ'ΝΝΙ (ΦΩΤΟ/Î'ΙΝΤΕΟ - Σε απόγνωση οι κάτοικοι, τρομάζει η ενεργοποίηση του «αγνώστου» ρήγματος.. Προσωρινά μη κατοικήσιμα 1.722 κτίρια. Επίσης, η τελική μέτρηση του γεωδυναμικού . Ο ισχυρός σεισμός των 6,3 ρίχτερ άλλαξαν τη ζωή των κατοίκων της ορεινής ελασσόνας που μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα είδαν τους κόπους και τα σπίτια τους να . Συνολικά, 898 κατοικίες έχουν κριθεί μη κατοικήσιμες από . Όλες οι ειδήσεις και τα νέα σχετικά με σεισμός ελασσόνα.